FlevoEnsemble & the Blues - Woke up this morning

Zaterdag 9 september 20:00u

Woke up this morning – de Growing Music Productie van 2023. Een ode aan de blues, de muziek van de plantages en de wrange connectie met slavernij en uitbuiting. Muziek met de Afro-Amerikaanse kenmerken uit de tijd die teruggaat tot de 19-de eeuw. Van Lead Belly en Big Bill Broonzy via de boogie woogie van Jimmy Yancey en de hardbop van Miles Davis naar hedendaagse bluesrock. Dit alles uitgevoerd door het FlevoEnsemble o.l.v. Egon Kracht.

Het FlevoEnsemble heeft een drietal bijzondere gasten uitgenodigd. De Almeerse Achi Chioma is spoken word-artiest en zangeres met
Afrikaanse roots en een krachtig verhaal. Zij wordt bijgestaan door Ego Emechete, Afrikaans percussionist en zanger. Als derde gast zorgt zanger en liedschrijver Soul Macc voor een verrassende bijdrage. Een nieuwe en verrijkende samenwerking vanuit het FlevoEnsemble met lokale, internationaal opererende artiesten.

Update Harmonicaspeler Hermine Deurloo vervangt Gerben Schenk

Zaterdag 9 sept. 20.00 uur – FlevoEnsemble & the Blues, Woke up this morning

Locatie Stal Stadsboerderij De Vliervelden, Goethelaan 163 Almere. 

Dagkaarten voor zaterdag 9 september (fietstour, Indisch buffet en FlevoEnsemble) zijn verkrijgbaar in de ticketshop. Uiteraard is ook het ook mogelijk kaarten voor de losse onderdelen, of een passe partout voor het hele weekend, te bestellen.