GROWING MUSIC Concert Fietstour

Zaterdag 9 september 14:00u

Woodcraft
Siddharth Kishna

Deze Concert Fietstour door Oosterwold gaat langs diverse tuin- en huiskamerconcerten. Welke concerten en welke volgorde is een verrassing!

Met het trio van jazztrompettist Teus Nobel, vocaal herenkwartet Shipless Oceans, Indiase muziek van sitarspeler Siddharth Kishna en het strijkkwintet Woodcraft en een of meerdere verrassingsconcerten.

De fietstour vertrekt vanaf de koeienstal van boeren Tom en Tineke op Vliervelden aan de Goethelaan 163 . Na afloop van de tour wordt een Indisch Buffet geopend en kan deze maaltijd worden genuttigd in de stal. Hierna kun je aansluiten voor het avondconcert van het FlevoEnsemble.

Neem je eigen fiets mee!

Dagkaarten voor zaterdag 9 september (fietstour, Indisch buffet en FlevoEnsemble) zijn verkrijgbaar in de ticketshop. Uiteraard is ook het ook mogelijk kaarten voor de losse onderdelen, of een passe partout voor het hele weekend, te bestellen. 

Start 14.00 uur

Locatie: Stadsboerderij De Vliervelden, Goethelaan 163, Almere Oosterwold

Teus Nobel
Shipless Oceans

Shipless Oceans

Shipless Oceans bestaat uit vier zangers/performers die elkaar vonden in de theatervoorstelling 8:Metamorphosis van Nicole Beutler Projects. De vierstemmige zang en de improvisaties bevielen zo goed, dat ze besloten een groep op te richten. De naam is een citaat uit het nummer Song to the Siren van Tim Buckley, dat onderdeel was van deze voorstelling.

Shipless Oceans speelt werk dat is verzameld uit de verschillende voorstellingen die de spelers de afgelopen tijd hebben gespeeld. Zo komt Henry Purcells The Cold Song uit bovengenoemde voorstelling. Salve Regina is een compositie van de hand van Timo Tembuyser, uit zijn voorstelling Missa Mater Sola. De liederen van Schumann met gitaar waren eerder op het O. Festival te horen, terwijl S.O.S speciaal voor dit optreden via improvisaties is gemaakt.

In plaats van het origineel trouw te volgen, streven de zangers er steeds naar de sfeer volledig te veranderen en zich de muziek “toe te eigenen”. Op deze manier ontwikkelt Shipless Oceans een eigen geluid.